Offerte aanvragen
Container bestellen
nl
fr
Slide out
Bericht
TEL: +32 (0)55/30.59.59
Openingsuren
maandag7u-18u
dinsdag7u-18u
woensdag7u-18u
donderdag7u-18u
vrijdag7u-18u
zaterdag7u-12u
zondag----
Slide Down

Afvoer Recyclagepark

Natuurgrondstoffen:

Recyclagematerialen:

Deze producten kunnen ook vervoerd worden (zie transport)

 

Afvoer natuurgrondstoffen:

 Teelaarde:

Teelaarde is een grondverbeteraar, vooral te gebruiken voor het ophogen van uw tuin, of voor het luchtig maken van uw bestaande grond.
Opgelet: teelaarde valt niet te verwarren met compost (zie hieronder). Bij compost heeft eerder een functie als meststof.

 

 Compost

Compost of grondbemesting is een verzameling van tuinafval zoals gras, bladeren, groenten en fruit, die tot humus wordt verwerkt door levende micro-organismen die de oorspronkelijke structuur afbreken.
Zo ontstaat de uiteindelijke “compost”: een donkere korrelige mengeling die opnieuw kan gebruikt worden ter verbetering van de bodemstructuur en het beschermen van planten tegen ziektes.
Compost hebben wij niet op stock. Dit kan wel geleverd worden bij u.

 

 Boomschors sylvester 15/25

Deze boomschors is ideaal als bodembedekker voor alle gebruik. Vermijdt onkruidgroei en bescherm uw grond tegen uitdroging en erosie. Het is dus ideaal om te gebruiken als decoratie tussen planten alsook voor hellingen en paden op te vullen.

 

 Aanvulzand

Aanvulzand, ook gekend als ophoogzand of funderingszand wordt vooral gebruikt in de bouwindustrie voor aanvullingen op ophogingen, zoals bvb. onder straten of voor de aanleg van dijken of spoorwegen. Maar ook particulieren gebruiken dit om bvb de aanleg van hun tuin of voor het vullen van bouwputten of het aanleggen van paardenpistes.

 

 Rijnzand 0/5

Het rijnzand 0/5 is een zand dat ontgonnen wordt in het Rijngebied. Dit zand is uitermate geschikt voor gebruik in beton en chape.

 

 Zeezand 0/2

Dit zand wordt vaak ook rond zand genoemd. Door deze ronde korrel is het zand goed draineer baar, dus vaak gebruikt bij de aanleg van paardepistes. Wij gebruiken het zand voornamelijk voor het maken van beton alsook stabilisé.

 

 Kalksteenslag

Kalksteen hebben wij in twee maten: 4/20 en 0/20. Daar deze kalksteen voornamelijk in onze betonproducten wordt gebruikt, is deze minder geschikt voor uw sieroprit. Voor een parking voor vrachtwagens is hij dan weer wel uitermate geschikt. Bij twijfel kan u steeds eens langskomen om dit te bekijken op onze depot.

 

 Beton en gestabiliseerde producten

Hiervoor verwijzen we naar de website van BBR NV.

 

Afvoer recyclagematerialen:

 Gebroken mengpuin 0/40

Gebroken mengpuin, ook gekend als menggranulaat, is een mengsel van ten minste 50% betongranulaat en maximum 50% gebroken steenpuin.
Dit is niet geschikt als decoratielaag, echter wel zeer geschikt als onderlaag voor zware belasting: bv parkeerplaatsen, werfopritten, werfwegen,…

 

 Breekzand 0/10

Breekzand 0/10 wordt voornamelijk gebruikt om oude kelders op te vullen, alsook voor opvullingen onder betonvloeren. Door zijn goede korrelverdeling ( van 0 tot 10) kunt u het breekzand goed verharden door middel van aanstampen / aantrillen. Dit zand kan ook verkregen worden met toevoeging van cement.

 

 Puinzeefzand

Zeefzand is het fijne zand dat wordt uitgezeefd voordat het puin naar de breker gaat. Dit zand wordt op een 0/3 uitgezeefd. Dit zand heeft een lossere structuur, is dus minder geschikt voor verhardingen. Dit kan wel gebruikt worden voor opvullingen van kelders, alsook wordt dit vaak gebruikt om te effenen onder betonvloeren (om een vlakke ondergrond te krijgen).

 

 Uitgezeefde grond

Onze uitgezeefde grond is steenvrij, gekeurd met code 211. Deze grond is gratis af te halen; De grond is meer geschikt voor het opvullen van dieptes of putten. In tegenstelling tot compost of teelaarde, is dit geen grondverbeteraar, eerder gebruik voor opvulling.